Meer thema's

Ijsje met een mond
Hedonism II

2018 kan veel worden bespaard. U kunt hier meer informatie vinden

Aphrodite Travel Logo
Aphrodite Travel

Meer hotels Swinger voor de volgende swinger vakantie kan hier worden gevonden

Hedonism team
VIP Service

Bij het boeken van een Premium Kamer VIP-service is inbegrepen. De VIP Club Mobay vertegenwoordiger vergemakkelijkt de check-in en check-out op de luchthaven.

7 Mile Strand, Negril, Jamaïca

Een droomplaatje van een strand, een paradijs voor strandliefhebbers, de 7 Mile Strand in Negril op Jamaïca heeft veel facetten, en zonder twijfel een van de mooiste stranden van de Caribische Zee.

Deze informatie werd voor het laatst op 24. Maart 2017 geactualiseerd.

Een paradijs voor strandliefhebbers en Negril Jamaïca

De 7 Mile Strand, Negril, Jamaïca is een bijna 11 km lange, halvemaanvormige, fijne witte zand strand aan de onvergelijkelijke Caribische Zee. Helaas is het strand op sommige plekken al wat aan de smalle kant. De zee haalt zich ieder jaar een stukje strand terug. Op sommige plekken kun je er nauwelijks nog met droge voeten langslopen. Met deze erosie hebben veel eilanden te kampen, en in afzienbare tijd zal deze ook de eerste hotels in Negril bedreigen. Vroeger of later zal de overheid drastisch iets aan kustbescherming moeten doen.

Maar voorlopig is 7 Mile Strand, Negril, Jamaïca nog een van de mooiste stranden die u in het Caribische Zee gebied kunt vinden. Achter het strand staan restaurants, bars en hotels op een rijtje. U zult vaker door strandhandelaren worden aangesproken die proberen hun producten te verkopen, soms een beetje opdringerig, maar steeds vriendelijk. Maar er zijn op 7 Mile Strand Negril Jamaïca ook verlaten romantische plekjes waar je soms ook alleen kunt zijn. Met het begin van de avonduren verwandelt het strand tot een groot Jamaicaans feest, met Reggae, lekker eten en internationaal publiek. Alles op een steenworp afstand van uw hotel.

Privé diner op het strand in Negril, Jamaïca

Zin om een keer buiten het hotel uit eten te gaan? Zeker doen, en met de vele kleine restaurants en bars aan 7 Mile Strand Negril Jamaïca zit u precies goed. Hier kunt u in de vroege avonduren het echte Jamaïca gevoel beleven. En het ter plaatse bereide eten is doorgaans goed en smakelijk.

Onze aanbeveling: Proef beslist een keer verse lobster (kreeft), die in de kleine restaurants op een houtskool grill worden bereid, lekker een Jamaicaans draft bier erbij, verrukkelijk.