Meer thema's

Hedonism invoer
Dag- of avondpass

kunnen in het Hedo II voor een toeslag gekocht worden. Dagpass 100.- $/ avondpass 120.- $ per persoon.

Single massage op het strand Hedo 2
Massages aan de strand

Relaxen aan de strand bij een aangename massage, ook dat is in het Hedonism Negril mogelijk.

Hedonism 2 Resort receptie
Hedonism 2 Resort

Alle kamers en openbare ruimtes zijn niet-roker bereiken. Roken is alleen in bepaalde bereiken toegestaan.

Binnen Hedonism II Negril

Zie alle belangrijke informatie voor uw Hedonism II verblijf. Denk eraan, we kennen het hotel persoonlijk en kunnen graag al uw vragen beantwoorden (+40 30 340 92 963 ma - vr 9 - 18 uur).

Deze informatie zijn laatst geactualiseerd 17. maart 2017

Wi-Fi

Er zijn gratis Wi-Fi-bereiken in het binnenplein en een optionaal service is mogelijke in de kamers voor een extra toeslag van 15.- USD / dag of 80.- USD / week, waarbij max. devices gebruik kunnen worden. Wi-Fi is gratis voor gasten van de Au Natural premium jacuzzi suites.

Hedonism zandstrand en het achterland

Hedonism II: Prude strandgebied

Luchthaven transfer

Auto

De luchthaven transfer is niet inbegrepen. De transfer van en naar de luchthaven Montego Bay kunt u voor een kleine prijs regelen. Er zijn verschillende opties, u kunt een taxi pakken, een klein vliegtuig charteren of gebruik van een shuttle maken. U kunt de transfer zelf boeken of wij kunnen dit voor u doen (mail a.u.b. uw vluchtgegevens). De kosten bedragen $ 45 per persoon, voor heen en terug.

Romping Shop Playroom

Hedonism II biedt de kans in een veilige, niet oordelende omgeving zijn seksualiteit te verkennen en te experimenteren. De speelkamer "Romping Shop" is open voor stellen, single vrouwen en uitgenodigde mannen. Romping Shop is de naam van een populaire Jamaicaanse Dancehall song. Het is een Jamaicaanse interpretatie van een speelkamer en een binnenste geheim. Ga op ontdekkingsreis met en van jezelf.

De ingang van de Romping Shop bevindt zich achter de Courtyard tegenover de tennisplaats. Gebruikers van de speelkamer worden geacht elkaars privésfeer te respecteren, en allen na uitnodiging met elkaar te spelen.

De Playroom is open van: 22:30 - 3:00 uur

Let op: Om verzekeringsredenen zijn gasten met een dag of avondpass in de Romping-Shop niet toegestaan.

Dag en avondpassen voor Hedo 2

Hedonism II is een Lifestyle vriendelijk, clothing optional Resort, waar bijna alles mogelijk is. Een dag of nachtpass geeft toegang tot de meeste dingen. Passen voor Hedonism II kosten voor single dames (50 USD), voor single mannen en stellen (beide 100 USD) voor de tijd van 10:30 tot 18:00 uur of een nachtpass van 18 tot 2 uur en zijn te koop aan de front desk. Er zijn ook passen voor de hele dag van 10:30 - 2:00 uur voor 75 USD voor single dames en 150 USD voor single mannen en stellen.

Er kunnen soms enkele beperkingen in het all-inclusive-aanbod zijn. Er is een toegangscontrole, slechts een beperkt aantal personen worden toegelaten. Tijdens halloween, het hotel jubileum (31. Oktober en 1. November) en oud en nieuw worden geen passen uitgegeven dan wel alleen op aanvraag en met prijstoeslag. Informeer naar beschikbaarheid voor aankomst in het resort: (876) 957-5200. Pass houders profiteren van alle faciliteiten en service van het resort, met uitzondering van toegang tot hotelkamers en toegang tot de Romping Shop Playroom.

Privé diner

Voor een onvergetelijke romantische avond is er het "Love & Passion" private Candle-Light-Dinner voor u. Onder de sterrenhemel begeleid van het rustgevende geluid van de golven verzorgt een getalenteerd culinarisch team dit bijzondere diner. Geniet van exclusieve cuisine en eerste klas wijnen. Privé diner’s zijn mogelijk vanaf 18.30 en 20.30 uur en kunnen online of bij de Conciërge worden gereserveerd. U kunt ook meteen bij aankomst bij de service balie reserveren.

  • Prijzen voor privé diner’s::
  • US $ 155 - 1 Entrée - 8oz Aged Beef Tenderloin
  • US $ 160 - 1 Entrée - gegrilde Kreeft (Kreeft seizoen 1 juli - 31 maart)
  • US $ 175 - 2 Entrée - Kreeft en Tenderloin