Meer thema's

Inside Hedo II, invoer
Inside Hedonism 2

Is WiFi inclusive? Hoe kom ik van de luchthaven naar het hotel? Deze en andere onderwerpen worden besproken in Inside Hedonism 2.

Hedonism II Romping Shop Playroom
Romping Shop Playroom

Nieuw in het Hedonism is de speelruimte voor volwassenen. De speelruimte is open voor koppels, alleenstaande vrouwen en alleenstaande mannen (uitgenodigd). Meer kun je hier leren hier

Privé-diner op het strand
Privé-diner op het strand

Na een dag op het strand of het zwembad u wilt met je geliefde / geliefde een romantisch diner op het strand? Ook dat is mogelijk. meer hier

Hotel Hedonism 2 Negril ervaringen

Ervaar als eerste de nieuwste roddels en informatie rechtstreeks uit het hotel, of bel ons: (+49 30 340 92 963 Ma - Vri 9 - 18 uur).

Deze informatie werd voor het laatst op 31. Maart 2017 geactualiseerd.

Hedonism II wordt 35 jaar!

Het Hedonism II wordt 35 jaar. 1976 opende het toenmalige Negril Beach Village zijn poorten voor gasten in Negril. 6 jaar later veranderde de naam in Hedonism II en de geschiedenis en legende van een van de meest roemruchtige hotels ter wereld begon. Het Hedonism II was het eerste hotel op Jamaica dat zijn gasten toestond naakt te zonnen, en dat terwijl naakt zonnen tot op heden op Jamaica niet slechts uit den boze is maar ook verboden.

1989 nam SubperClubs 50% van het hotel over, 10 jaar later dan het hele hotel. Een successtory begon en het Hedonism 2 (correcte spelling met romeins II) behoord tot op heden tot de meest succesvolle hotels op Jamaica. Geen hotel op Jamaica heeft een zo hoog percentage van terugkerende gasten zoals het Hedo 2 (zoals het losjes wordt genoemd). En zeker uniek, het Hedonism II heeft nu nog trouwe gasten die al in 1976 in Negril Beach Village te gast zijn geweest.

Al in 1976 had het Negril Beach Village in zijn catalogus het woord "Hedonism" gebruikt. Deze naam was zeker aanleiding het hotel 1982 de nieuwe naam Hedonism II te geven en is ook een mogelijke verklaring waarom er geen Hedonism I is, want Hedonism (I) was immers al als de tweede naam van Negril Beach Village in gebruik. (Maar dat is slechts een gissing)

Boek nu en (vanaf 7 nachten) krijgt u de luchthaventransfer er gratis bij. Dit aanbod geldt voor alle boekingen tot 01.10.2017. Geef bij reservering a.u.b. deze reserveringscode aan: Hedo35.

WiFi Image

Hedonism II: Prude strand bereik

Hedonism 2 Resort ervaringen van December 2016

Het Hedo is absoluut uniek. En het meest interessante is niet zozeer het hotel als zijn gasten, vooral uit de VS en Canada. Het eten is duidelijk beter geworden, compliment en in het bijzonder voor de BBQ avond met kreeft.

De service was zeer goed en vriendelijk. Meteen bij aankomst heeft men ervoor gezorgd uit de twee aan mekaar geschoven eenpersoonsbedden een geheel werd zonder dat uit de Gleich bei der Ankunft hat man dafür gesorgt, aus den zwei getrennten (!) Betten ein Doppelbett ohne „Graben“ zu machen.

Da algemene ruimtes (Entree, toiletten) zijn goed en modern gerenoveerd en ook het restaurant heeft nieuwe comfortabele stoelen gekregen. Het grote terrein is nog steeds een highlight, je vindt altijd wel een schaduwplek bij het strand, en ook een rustig intiem plekje. (Indien er een keer nieuw wordt gebouwd, hopelijk niet dichter dan nu)

Maar met de kamers zal aangezien de verouderde gebouwen en de ingebouwde meubels niet meer veel verbetering mogelijk zijn, ondanks opgeknapte badkamers. En balkons ontbreken zeker ook (sloop en nieuwbouw ?) De prijzen trekken desondanks wel aan. Wij zullen wel een tijdje pauzeren.