Meer thema's

Restaurant Pastafari
All inclusive Hedonism 2

Het eten en drankjes zijn inbegrepen. 4 restaurants en 2 Beach Grills verleiding van verse internationale en Jamaicaanse gerechten. 5 bars serveren lokale en internationale drankjes.

Premium Badkamer
Premium Zimmer

beloven meer comfort en meer inbegrepen diensten. Sommige Premium kamers zijn nu met balkon. Er zijn slechts 36 Premium Kamer.

Classic Kamer
Classic Kamer

deze kamers zijn helaas niet herzien en volledig gerenoveerd. Voor deze, de kamers zijn goedkoper dan de premium kamer.

Hedonism 2 Negril Jamaica

Een Hedonism 1 is er nooit geweest. Het Hedonism II Negril Jamaica viert op 1. November zijn 35 verjaardag. Het voormalige Hedonism 3 werd na de verkoop tot een SuperFun Resort en is nu failliet. Inmiddels is er op het terrein een nieuw adult hotel gevestigd. En wat is er met het Hedonism 2 Resort ? Een in de jaren gekomen hotel met een roemruchtig verleden maar zonder toekomst?

Deze informatie werd voor het laatst op 31.03.2017 geactualiseerd./p>

Hoe staat het er met Hedonism II in 2016/2017 ?

Het Hedonism II Negril leeft verder, ondanks of vanwege de verkoop door SuperClubs, want als we eerlijk zijn, onder beheer van SuperClubs ging het met Hedo 2 achteruit. Er werd niet meer geïnvesteerd, er was vaak kritiek op het eten en de kamers kregen meer de standaard van een motel. De lagere standaard van Hedo II onder SuperClubs leidde wel tot lagere prijzen. Met kamerprijzen onder, 100 € per persoon, all-inclusive, was het zeer voordelig. Bij sommige kamers was de relatie tussen prijs en prestatie nog in orde. Maar voor de duurdere kamers was een kapotte of ontbrekende airco en een uitgewoond interieur gewoon niet meer acceptabel.

Maar nu gaat het weer de goeie kant op. De nieuwe eigenaren hebben het Hedo 2 Jamaica flink onder handen genomen. Kamers met nieuwe balkons en terrassen, airco, minibar, gratis Wi-Fi, nieuwe entree, nieuwe restaurants geven het hotel en het Hedonism 2 Resort een nieuw gezicht. b

Het adults only Hedonism 2 heeft in totaal 280 kamers, waarvan 36 reeds geheel zij gerenoveerd tot kamers in de (duurdere) Premium categorie. De resterende kamers zijn zogenoemde Classic kamers, dit zijn de voormalige Standard kamers. Deze werden opgeknapt en helaas ook duurder. De renovatie was redelijk beperkt, likje verf, nieuwe stoffering en nieuwe minibar, airco en LED TV. Ook het hotel Hedonism 2 zelf werd op veel plekken verbeterd. Een nieuwe Lobby, veranderde Beachgrill en de achtertuin werd opnieuw aangelegd. De restaurants hebben een nieuw kleuren design en een nieuw concept voor de keuken.

Zoals we vaak konden lezen en zien is het Hedonism II van een 3 sterren tot een 4 sterren hotel opgewardeerd worden, sommige beweren zelfs dat het een 5 sterren is. Dat is echter onzin. Hedonism II is door de renovatie wel weer een 4 sterren maar beslist geen 5 sterren hotel.

Hedonism 2 serveert beter eten

Ja, u ziet het goed, beter eten. In het verleden was het eten vaak slechts een halfwarm buffet. Nu staat het Hedo voor hoogwaardig eten, een rijke keuze en veel premiumdranken*, en uiteraard all-inclusive, op enkele uitzonderingen na, zoals het Premium Sushi, hier moet u bijbetalen, de prijzen zijn echter zeer moderaat. Standaard Sushi is nog steeds in de kamerprijs inbegrepen. Voor de uit Japan geïmporteerde Sake of speciale ingrediënten en bijzondere toebereidingen moet u wel bijbetalen. De menukaart vindt u hier: Premium Sushi. Premium Sushi.

* In het verleden gebeurde het vaker dat onderdelen voor Cocktails niet beschikbaar waren, omdat deze geïmporteerd moesten worden of gewoon op waren.

De leeftijd van de gasten

Het Hedo is hier geen uitzondering, jonge stellen hebben vaak andere prioriteiten dan met 18 of 25 in een Swinger Hotel hun vakantie door te brengen. Dit ook omdat Swinger Hotels zich meestal in een hoger prijssegment bevinden, en dat geld besteed man liever eerst aan andere dingen.

Vandaar dat de meeste bezoekers op middelbare leeftijd zijn. Men is gesetteld met huis en auto en besteed nu eerder middelen voor een lifestyle vakantie, een typisch beeld voor stellen en singles in deze leeftijdgroep.

Er wordt soms negatief gedaan over oudjes die gaan swingen en slechts oudere mensen in het hotel zouden zijn. Dat is zeker niet het geval, ook al is er soms teleurstelling dat het leeftijdgemiddelde niet goed aansluit. Een ander punt is dat het publiek gelijk op met het hotel ouder wordt. Wie als 35 jarige de beginjaren ervan heeft meegemaakt is nu 65, en veel gasten zijn het Hedo II door de jaren heen trouw gebleven. Want, en dat spreekt zeker voor dit hotel, het Hedonism 2 Resort heeft de hoogste percentage van bezoeker in het Caribische Zee gebied die opnieuw een vakantie hier boeken. Over zoveel trouw van zijn gasten kan menig hotel jaloers worden Het ons bekende record ligt bij meer dan 100 verblijven in het Hedonism 2 Resort. De oudste ons bekende gast werd 1936 geboren en is nog steeds ieder jaar daar te gast.