Premium drinks

5 compleet uitgeruste bars met eersteklas top-merken, onder meer Grey Goose, Tito's, Patron, Crown Royal en zelfs Fireball worden aangeboden.

Ervaart u een klassieke Martini of een van de unieke cocktails die speciaal van de ervaren mixologen ontwikkeld werden. Het lokale Red Stripe komt er altijd gekoeld van de tap en de beroemde Pina Colada hoort tot de favorites bij de bar.

Geniet u een Mimosa voor ontbijt of een gekoeld glas schuimwijn voor het avondeten.

Remember, everything is ALL INCLUSIVE, we call it SUPER ALL INCLUSIVE
Koppel aan de bar
Piano Bar

Na het avondeten begint de party. De Piano Bar biedt een verrassende sfeer met getalenteerde piano spelers en eigen klassieke melodieën. Een plezierige sfeer en u kunt onbeperkt genieten van premium liquor en ook zelf de microfoon pakken.

Tafel met ananas en cocktail
Main Pool Bar

Ook de Main Pool Bar heeft eersteklas top merken. Ervaart u een klassieke Martini of een van de lekkere cocktails. De main bar is bij de Dining Terrace.

Diskothek in Schwarzlicht getaucht
Night Club

Met een sound systeem en een licht show in de main zaal is de Night Club een club voor mensen die echt willen feesten. De Night Club heeft de beste DJ's, waar u tot s'nachts kunt dansen terwijl u van uw favoriete cocktail geniet. Bij de Nude Pool zijn er na middernacht een klein buffet of heerlijke pizza's en burgers.

2 vrouwen en een man aan de nudist bar
Nude Bar

Swemmen bij de Nude Bar en genieten van een eersteklas drankje of een lokaal Red Stripe biertje.

Beach bar met personeel
Beach Bar

De Beach Bar ligt bij de main strand tegenover de strand barbecue. Doe gemakkelijk in een hangmat of in een van de cabanas en geniet van een koele cocktail.

Wijnbar in Hedo
Harrys Wein Bar

Cosmopolitiek en chic, de premium wijn bar biedt een groot assortiment van wereldbekende wijnen ($).

De restaurants in het hotel Hedonism 2

Heerlijk en intiem, zo zijn de Jamaicaanse world-class gerechten, welke van hotel Hedonism 2 alleen voor u ontwikkeld zijn. Van het unieke buffet met een breed assortiment van lokale en internationale gerechten tot het pool comfort van de strand barbeque.

Het getalenteerde team van het Hedonism II zorgt ervoor dat elke maaltijd onvergetelijk blijft. Voor een nog meer intieme privé dining sfeer is er een privé culinaire belevenis aan de strand, in het midden van kaarsen en het geruis van de zee. De keuze ligt bij u en alleen bij u. De wereldbekende kook, Anthony Miller, is trots op zijn unieke en pittige gerechten met fijne en verse ingredienten.

Voor geen van de restaurants is een reservering nodig en alles is all-inclusive!
een foto Haarysan Restaurant

Harry San

Geniet van de heerlijke en innovatieve Japaanse gerechten in Teppanyaki-stijl. Het team bestaat uit getalenteerde koken welke hoogwaardige ingredienten gebruiken en u bovendien nog een show bieden aan de interactieve en communicatieve Teppanyaki barbeque tafels. Het restaurant biedt een gratis regulier menu.

De sushi kaart is ingedeeld in 2 delen waarvan u kunt kiezen, een gratis en een premium assortiment van sushi, sake en Japaans bier tegen toeslag.

 • Geopend tot avondeten vanaf 18.30 tot 22.00 uut
 • Vrijdag gesloten
 • Legere vrije tijds kleding
Kip gerecht uit de Flame Restaurant

Flame

Kom mee naar de unieke strand ervaring waar het nieuwe restaurant Flame Jamaicaanse Chop House gerechten aanbiedt. Flame biedt een speciaal flair met gekozen ingredienten waaroder zachte steaks, lekkere entrees en gourmet-pizza's zoals andere specialiteiten. Het heeft altijd kleine veranderingen zoals verschillende ingredienten binnen en buiten saisoen, maar elk menu-aanbieding wordt fijn gekookt van chef Anthony en zijn geweldig keukenpersoneel.

 • Geopend voor het avondeten 19:00 - 21:30 uur
 • Vrijdag gesloten
 • Legere vrije tijds kleding
 • * veranderingen voorbehouden
Versierd meloen en kreeft

Dining Terrace (main restaurant)

Ontbijtbuffet, middag- en avondeten alles met een ongelooflijke keuze en veelzijdige gerechten.

 • Ontbijt: 7:30 tot 10:30 uur
 • Continentaal ontbijt: 10:30 - 11:00 uur
 • Middageten: 12:30 tot 15:00 uur
 • Avondeten: 19:30 tot 22:00 uur
 • * veranderingen voorbehouden
Pastafari, dekorativ angerichtete Speisen

Pastafari (Italiaanse keuken)

Echt een culinair avontuur, Pastafari is een uniek Italiaans restaurant met Jamaicaanse accent en biedt echt een uniek culinair belevenis. Bij elk bezoek willen we dat u zich zo voelt alsof u alleen in het restaurant aan tafel zit. De feilloze Italiaanse gerechten worden van hoogwaardige ingredienten gecreerd, waaronder vers gerasp Pecorino-Romano en Parmigiano-Reggiano-kaas zoals verse zeevruchten.

 • Geopend voor avondeten vanaf 18:30 tot 22:00 uur
 • Vrijdag gesloten
 • Semi-formeel (op maat gesneden shorts toegestaan)
Beach Grill, gasten in het restaurant

Beach Grills

Nude Beach Grill

Aan de rand van de 7-Mile-Beach van Negril is de naaktrecreatie strand in een eenzame baai. De lengte van de strand is meer dan 300 m en hij bestaat ui zachte, witte zand. Ligbedden en doeken zijn er. De Nude-Beach-barbeque is overdag en s'nachts geopend en biedt bekende barbeque variaties zoals Jerk Chicken, grilled kaas, nachos, grilled vis en nog veel meer!

 • 11:00 tot 19:00 uur &
 • 24:00 - 5:00 uur - dagelijks
Clothing Optional Beach Grill

Het clothing optionaal beach barbeque is overdag en s'nachts geopend en biedt zoals de Nude Beach Bar de bekende barbeque variaties zoals Jerk Chicken, grilled kaas, nachos, grilled vis en nog veel meer!

 • 11:00 tot 19:00 uur &
 • 23:30 - 5:00 uur - dagelijks